Wil je even weg van de massa? Heb je behoefte aan rust? Wil je ook wel wat luxe?

Dan is ons gastenverblijf voor jou een uitkomst.

“Het gastenverblijf is voorzien van alle gemakken en luxueus ingericht.”

In het buitengebied van Lemelerveld bieden wij een gastenverblijf aan voor twee personen. Alles is aanwezig voor een aangenaam verblijf. Het gastenverblijf is voorzien van alle gemakken en luxueus ingericht. Er is een eigen ingang en wanneer het mooi weer is kun je heerlijk buiten zitten. Heb je zin om te fietsen, dan hebben we een dames- en een herenfiets voor je klaarstaan.

 

De omgeving is een prachtig fietsgebied. Heb je meer zin wat steden te bezoeken en of wat te winkelen, dan zijn Zwolle en Deventer dichtbij. Daarnaast zijn er tal van kleine dorpen waar m.n. in de zomerperiode van alles is te doen. Denk aan Raalte, Dalfsen en Ommen, die groot genoeg zijn om bijvoorbeeld ook te winkelen en waar je op de markt en bij de supermarkten je boodschappen kunt doen. Wil je liever uit eten, dan kun je ook op culinair gebied zowel in de grotere steden als in de dorpen terecht. 

Wil je meer weten, klik dan door op deze link, of bekijk onze ‘galerij – informatie – aanvullende informatie’ of neem contact met ons op. Bekijk hieronder onze fotogalerij voor meer indrukken.

Een kijkje in ons gastenverblijf

Klik op een afbeelding voor een grotere versie in de slideshow

Wat is er allemaal aanwezig

Wat is er allemaal aanwezig in het gastenverblijf? Waar kan standaard gebruik van gemaakt worden? Wat zijn evt. extra opties? Wat zijn de kosten?

Voor antwoord op deze vragen en nog meer,  klik op deze link, of kijk op ‘galerij – informatie – aanvullende informatie’.

 

Meer info over het gastenverblijf?

Je kunt ons gastenverblijf reserveren voor een weekend, een midweek, een week of langer.

Wil jij meer info over de mogelijkheden en de beschikbaarheid van ons gastenverblijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door dit formulier te gebruiken.

Hartelijke groet,
Jos Stempher en Wim Hardon

Ik heb interesse in het gastenverblijf voor:

8 + 13 =