Workshops

Hieronder lees je meer over de workshops die wij aanbieden. Mocht je na alle informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Meubel Stofferen

Leren producten maken

Meubel stofferen

Hoe leuk zou het zijn om een zelf gestoffeerde stoel in jouw kamer te hebben staan?

We zijn gestart met de workshop ‘meubel stofferen’, want daar zijn we goed in. Tijdens deze workshops begeleiden we jou om een (gebruikt) meubel een nieuw leven te geven.

Heb je bijvoorbeeld een stoel van je oma die je als aandenken wilt gaan gebruiken, maar die wel een opknapbeurt kan gebruiken?

Of heb je een design meubel die aan vervanging toe is, die je graag wilt behouden, maar dan wel voorzien van een nieuw uiterlijk?

Of heb je een leuk meubel gezien bij de kringloop, maar die je wel wilt aanpassen aan jouw interieur?

Een meubel hergebruiken is een mooie, duurzame oplossing.  Het is ook een oplossing die je veel plezier geeft, omdat je een zelf gestoffeerd object in je huis hebt staan.

Wat ook kan, is dat je zelf een meubel stoffeer bedrijfje wilt starten en de fijne kneepjes van het vak wilt leren.

We hebben een kleine studio aan huis. Het stofferen gebeurt in groepjes van maximaal 4 personen. Op die manier ben je verzekerd van voldoende persoonlijke aandacht. Tijdens het werk heerst er een ontspannen sfeer, waarbij de koffie of thee met iets lekkers ook niet ontbreekt. Uiteraard word je ondersteund door een zeer ervaren en deskundige meubelstoffeerder. Je zal zien dat dan blijkt, dat je meer kunt dan je zelf denkt.

Een aantal foto’s van mooi gestoffeerde meubels die deelnemers hebben gemaakt, vind je op deze website en ook op onze facebook site.

Wil je meer informatie, klik dan door op deze link of ga naar ‘galerij’ – informatie – aanvullende informatie.

Mocht je interesse hebben, dan kun je dat kenbaar maken door middel van het aanmeldformulier onderaan de pagina.  We nemen dan binnen 48 uur contact met je op. Neem dus vooral contact op!

Leren producten maken.

Open inschrijving

Hoe leuk is het om je eigen leren tasje te maken?

 Dan kun je bij ons een workshop doen. Denk bij deze workshop aan een kleine tas en of andere kleine producten (zoals bijvoorbeeld een portemonnee, een brillenetui, een pennenetui, een hoes voor je tablet of e-reader, een armband van leer, e.d.)

 Je maakt een kleine tas of één of meerdere kleine leren producten. Wanneer je kiest voor de tas en er is daarna nog tijd, dan kun je ook nog een extra klein leren product maken.

 Het model van de tas staat vooraf vast en is een standaardformaat (20 cm breed en 15 cm hoog). Je kiest zelf het leer waarmee je wilt werken. Het type klep en hengsel kies je ook zelf.

Wanneer we op basis van open inschrijving een workshop gaan houden zullen we dat op deze website onder galerij kenbaar maken. We zullen dan een aantal data aangeven waarop je je kunt aanmelden. We starten met minimaal drie aanmeldingen en gaan tot maximaal zes deelnemers. Wanneer de groep vol is, kom je op een wachtlijst. Wanneer op de wachtlijst minimaal drie deelnemers staan, starten we (mogelijk op een ander moment, dag en datum) weer een groep.

Meer informatie over deze workshop vind je onder ‘galerij – informatie – aanvullende informatie’ of klik door op deze link

Wanneer je je aanmeldt, kijken we of er plek is in de lopende workshop.

Wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden over deze workshop, kun je dat hieronder aangeven.

Leren producten maken.

Een workshop tassen maken op verzoek.

Hoe leuk zou het zijn om samen met een aantal vriendinnen iets leuks te doen?

Wil je met iemand samen een creatieve activiteit ondernemen? Bijvoorbeeld met een groepjes collega’s? Misschien wil je gedurende één dag een leuke leren tasje maken of een ander product van leer? Neem dan contact met ons op.

Je kunt je opgeven door middel van het inschrijfformulier onderaan de pagina. Geef daarbij aan wat je wilt, met hoeveel je wilt komen en wanneer. We nemen dan binnen 48 uur contact met je op om samen te onderzoeken, wat je graag wilt en welke mogelijkheden daarvoor zijn.

Ook hier geldt, dat we werken in kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Uiteraard ga je met een leuke tas naar huis, maar ook hier staat gezelligheid en plezier voorop. Tussen de middag een lekkere lunch en aan het eind van de dag een hapje en een drankje.

Klik voor meer informatie op deze link of ga naar ‘galerij – informatie – aanvullende informatie’

Aanmeldformulier Workshops

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Vriendelijke groet,
Jos Stempher & Wim Hardon

 

Ik wil me graag opgeven voor de workshop meubel stofferen op een:

Ik wil me graag aanmelden voor de workshop tassen maken open inschrijving op:

Ik wil graag contact over de mogelijkheden voor een workshop tassen maken als groep?

9 + 12 =