Producten van Leer

(Schouder) Tassen

Accessoires

 

Sieraden

Sieraden

Hieronder tref je sieraden aan. Het gaat vooralsnog om armbanden van leer. Voor deze basisvormen leren armbanden geldt, dat ze ook gemaakt worden naar persoonlijke voorkeur.
Daarnaast werken we voor leren sieraden ook in opdracht.

armband 1

Deze armband bestaat uit een dubbele leren band die bij elkaar gehouden worden door een zilverkleurige schuiver, De armband van bijzonder leer vervaardigd. De dubbele band sluit met een magneetsluiting.

 

€ 19,95

armband 2

 

Deze armband bestaat uit een dubbele leren band die bij elkaar gehouden worden door een zilverkleurige schuiver met hanger. De armband is vervaardigd van bijzonder leer. De dubbele band sluit met een zilverkleurig sluiting.

 

€ 19,95

armband 3

  

Deze armband bestaat uit een drie dubbele leren band, die rond de arm wordt gedraaid. Deze armband is met bijzonder leer vervaardigd. De band sluit met een magneetsluiting

 

€ 19,95

armband 4

  

Deze armband bestaat uit een smalle leren band, die twee keer rond de arm wordt gedraaid. Vervaardigd met donker leer met een bijzonder magneetsluiting, die lijkt op een gesp.

 

€ 14,95

armband 5

 

Deze armband bestaat uit een dubbele leren band van 10 mm. breed, die rond de arm wordt gedraaid. Vervaardigd van licht lila leer met een sluiting, die versteld kan worden. De leren banden worden bij elkaar gehouden door een schuiver waar twee hangers aan hangen.

 

€ 14,95

armband  6

 

Deze armband bestaat uit een dunne drie dubbele gevlochten leren leren band. De band draait rond de arm. Vervaardigd met verschillende zilverkleurige hangers.

 

€ 9,95

Bestelformulier

In het bestelformulier kun je aangeven welke armband (nummer)  jij graag wilt laten maken. Daarnaast vul je de details aan die voor jou van toepassing zijn. Onderaan het bestelformulier is ruimte voor extra opmerkingen of vragen. Je kunt hieraan ook andere persoonlijke voorkeuren aangeven.

Verzendkosten komen voor jouw rekening. Een armband kan door de brievenbus, dus v.w.b. de kosten zullen we daar rekening mee houden.

Met vriendelijke groet,
Jos Stempher en Wim Hardon

 

Welke armband wil jij op maat gemaakt?

Welke kleur moet jouw armband krijgen?

Welk soort leer wens je?

Kleur (magneet)sluiting

11 + 9 =